Skip to content

Uw evenement

Van ontbijt tot sandwichschotels, van cocktailparty’s tot warme en koude buffetten,
u vindt ongetwijfeld  wat u zoekt in onze suggesties.

Brunch

Ontdek onze brunchformule, een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch. Stel uw brunch samen uit een gevarieerde selectie verse producten die zorgvuldig gekozen zijn volgens de markt en het seizoen. Een perfecte evenwicht van vlees, vis, groenten en kaas. Brunchen was nog nooit zo lekker.

Koffiepauze

De koffiepauze is onmisbaar tijdens een seminarie, training of werkdag. Terwijl sommige mensen discreet de spreker aanpreken en andere ontspannende gespreken voeren, zijn onze koffiepauzeformules perfect om het geheel nog aangenamer te maken.

Barbecue

Ontdek een smakelijke optie die anders is dan de gebruikelijke formules, terwijl u geniet van de zon en jullie genodigden. Laat u verleiden door ons assortiment vlees, vis, groenten en andere lekkernijen voor een gastronomisch en gezellig moment.

Vertrouw ons, het succes van uw evenementen toe, als cateraar is het onze specialiteit.

Laat Royale Dujardin uw evenement verrijken. Of uw feest klein en intiem is of groots, wij hebben de ideale formule voor u. Ons ervaren team begeleidt u bij elke stap en zorgt ervoor dat uw evenement een groot succes wordt.

Walking dinner

Ontdek ons walking dinner, een perfecte optie voor uw bedrijfsevenementen zoals personeelsfeesten of klantenlunches. Onze warme en koude buffetformules zullen al uw gasten tevreden stellen. Bied een gezellige en geslaagde culinaire ervaring op uw bedrijfsevenement met onze cateringservice.

Buffet

Onze formules gaan veel verder dan een eenvoudig buffet en zullen uw collega's of klanten plezieren tijdens uw bedrijfsvergaderingen of seminaries. Met een ruim aanbod om uit te kiezen, staat ons obers team klaar om u met uitmuntendheid te bedienen.

Diner

Geniet, zelfs tijdens uw vergaderingen, van een heerlijke maaltijd die met zorg is bereid. Met onze eigen materiaal en personeel kan onze cateringservice een menu op maat samenstellen, terwijl u voor uw klanten zorgt. Geniet van een ontspannend moment aan tafel, zonder uzelf het plezier van lekker eten te ontnemen.

Cocktails

Ontdek onze heerlijke cocktailformules voor uw bedrijfsevenementen. Van gevulde broodjes tot hapjes en tapas, bied uw gasten een gastronomische en gezellige ervaring. Profiteer van onze selectie smakelijke hapjes en maak uw cocktails onvergetelijk.

Uw evenement op maat

Beleef unieke momenten met onze familiekeuken.
Bruiloften, communies, B2B-evenementen of privéfeesten.

Neem nu contact op met onze cateraar dienst om uw onvergetelijke evenement te organiseren.

Privefeesten

Zakelijke evenementen

Bruiloften & Communies

Ontdek
onze catalogus

Vraag onze catalogus Royale Dujardin
voor uw lunches, recepties,
privé- en professionele evenementen.