Skip to content

Een verhaal
dat zich opbouwt
sinds meer dan
60 jaar !

De essentie van Dujardin,
van nauwgezetheid, smaak tot kwaliteit.

Royale Dujardin is een familie die afstamt van een lange lijn van ambachtelijke slagers en cateraars.

We hebben kwaliteit altijd hoog in het vaandel gedragen. Van de keuze van de producten tot de presentatie op het bord, ons doel is u het allerbeste te bieden.

Bijna 70 jaar later,
is Royale Dujardin
een onmisbare cateraar
in Brussel en omstreken.

Onze waarden

01.
Kwaliteit

Kwaliteit staat centraal in ons bedrijf. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd om heerlijke, verfijnde gerechten te creëren. Van de versheid van de producten tot de zorgvuldige bereiding, wij streven ernaar u een uitzonderlijke culinaire ervaring te bieden, waarbij elke hap een echte traktatie is voor uw smaakpapillen.

02.
Nauwgezetheid

Onze nauwgezetheid is de sleutel tot onze uitmuntendheid. Elke fase van ons proces wordt uitgevoerd met minutieuze precisie, van de planning van uw evenementen tot de zorgvuldige presentatie van onze gerechten. Ons ervaren team gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is, zodat jullie kunnen genieten van onvergetelijke momenten getint met professionalisme.

03.
Familie

Bij ons wordt u verwelkomd als een lid van onze familie. Ons bedrijf is gebaseerd op warme, menselijke waarden. Wij geloven dat thuiskeuken mensen samenbrengt rond de tafel en dierbare herinneringen creëert. Het is met deze zorgzame benadering dat we gastronomische momenten creëren die u zich thuis laten voelen.

04.
Op maat

Elk evenement is uniek en daarom bieden we diensten op maat, aangepast aan uw behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsfeest of een privéfeest, we creëren gepersonaliseerde menu’s om aan uw verwachtingen te voldoen en bieden u een ongeëvenaarde culinaire ervaring, perfect aangepast aan uw smaken en wensen.

Ons team

Ons team is veel meer dan alleen een cateringteam. Het is een gepassioneerde en toegewijde familie, verenigd door een passie voor koken en een verlangen om onvergetelijke momenten te creëren. Elk lid brengt zijn of haar knowhow, creativiteit en nauwgezetheid in voor evenementen op maat. Ontdek onze talenten en dompel u onder in een gastronomisch sfeer waar gezelligheid en uitmuntendheid hand in hand gaan om van elk evenement een echt succes van te maken.

Lieven Dujardin

Bedrijfsleider

Pascal

Chef-kok en gastronomisch ontwerper. Al meer dan 20 jaar in dienst.

Dimitri

Chef- kok.
Organisatie en werkverdeling verantwoordelijke. Al meer dan 10 jaar in dienst.

Lahcen

Verantwoordelijk voor de logistiek van de ruimtes, de materiaal en de HACCP-normen. Al meer dan 16 jaar in dienst.

Michel

Chef garde-manger
Al meer dan 10 jaar in dienst

Mitod

Chauffeur en verantwoordelijk klanten communicatie. Al meer dan 20 jaar in dienst.

Delphine

Boekhouding